За Доманським більше не впадає: камери зняли Лідію Таран в компанії молодого футболіста (ФОТО)

Відома українська телеведуча Лідія Таран потрапила в об'єктиви камер в компанії молодого футболіста, але чи по роботі це було?

Лідія Таран, як і більша частина українців, з хвилюванням спостерігала за футбольним матчем Україна-Швеція на Євро-2020, який закінчився небувалим для вітчизняної збірної тріумфом. Футболісти Олександр Зінченко і Артем Довбик забили переможні голи у ворота суперника і тим самим вивели збірну у чвертьфінал.

Олександр Зінченко і Артем Довбик
Олександр Зінченко і Артем Довбик

Не гаючи часу, героїня нашої сьогоднішньої статті наступним же ранком після матчу взяла інтерв’ю в Артема в рамках програми ТСН, про що тут же повідомила в соціальних мережах:

“Великий, тепер в усіх сенсах, Артем Довбик і маленькая я поговорили про вечір, ніч, ранок героя та нашої збірної, настрій і підготовку до чвертьфіналу”, – написала Лідія.

У коментарях підписники не стали стримувати емоцій. Більшість, звичайно, захопилися грою Довбика, але й не забули обсипати компліментами Таран.

Не можна не відзначити, що любов до спорту Лідія прищеплює і своїй єдиній доньці Василині, яку вона народила в цивільному шлюбі з Андрієм Доманським. Зараз шоумен одружений на іншій жінці, але намагається брати активну участь у вихованні дочки від відносин із зіркою телеканалу 1+1, також він фінансово допомагає колишній ростити дитину.

Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Лідія Таран з донькою Василиною
Лідія Таран з донькою Василиною

В одному зі своїх інтерв’ю Лідія зізналася, що рада розставанню з Доманським, адже якби вони продовжували терпіти одне одного, Василина росла б в нездоровій атмосфери, що негативно позначилося б на її незміцнілій психіці. Тому Таран впевнена – все сталося саме так, як повинно було бути.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.