Збентежена через майбутні пологи Леся Нікітюк схвильовано показала великий живіт: “Народжувати дуже страшно”

Леся Нікітюк виказала свій страх стосовно пологів.

Нещодавно гуморна та невгамовна Леся Нікітюк опублікувала лінійку різноманітних stories, які були наповнені чудовими новинами. Так, вчора зірка українського телебачення завітала у ресторан, який знаходився на березі Дніпра. Вони з її кращою подругою Лією вирішили поснідати разом і стали свідками прекрасного свята кохання — весілля. Але, крім цього, Леся принесла ще одну звістку. Судячи з усього, вона боїться народжувати.

Страшно народжувати

Лесі Нікітюк поруч зі своєю подругою Лією. Скріншот зроблено з Інстаграму зірки.

Однак, Леся Нікітюк розповіла, що її подруга Лія знаходиться у цікавому положенні. Вона не тільки розповіла про те, що її компаньйонка дуже багато їсть, але й показала у мобільному додатку, як зараз виглядає її плід. Також знаменитості стало цікаво, чи страшно Лії народжувати і запитала в неї це так багато разів, що склалося враження, що Лесі народжувати набагато страшніше, ніж її вагітній подрузі.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Нагадуємо, що Леся Нікітюк зараз абсолютно самотня. Не дивлячись на той факт, що декілька років тому зірка розповідала про те, що збирається заміж зараз ця інформація не актуальна. Леся багато жартує про те, що її родичі вже не вірять в те, що вона стане дружиною та народить дітей. А сама скаржиться. Мовляв, немає нормальних чоловіків. Хто ж був той таємний коханий, який жив з нею в одному й тому самому  будинку та збирався вести її під вінець досі невідомо. Леся Іванівна вирішила не розсекречувати цю інформацію.

Будемо сподіватися, що в особистому житті у зірки насправді все прекрасно і вона просто обманює фанатів.

Схожі статті