Річниця загибелі легендарного Михайла Круга: чому вдова шансоньє так і не знайшла спокою після втрати

Як тепер живе родина легендарного Михайла Круга? Усі деталі в статті.

19 років тому помер легенда російського шансону Михайло Круг. 30 червня 2002 в його особняк під Твер’ю увірвалися озброєні грабіжники. Спочатку вони вдарили маму дружини Михайла Ірини. На крики і шум на сходи вибіг сам шансоньє. Злочинці відкрили вогонь, поранивши музиканта.

Деталі трагедії

Ірина встигла сховатися в будинку сусідів. Незабаром туди встиг дійти Михайло, якому викликали швидку. Однак в лікарні шансоньє помер від отриманих поранень в груди і живіт. Кохані навіть встигли попрощатися. Діти Олександр і Марина, що були в будинку, залишилися неушкодженими – вони спали в своїх кімнатах.

Через чотири роки після смерті Михайла Круга Ірина в познайомилася з бізнесменом Сергієм, за якого вийшла заміж. Співачка зізнавалася: після загибелі шансоньє залицяльників у неї було багато, але вона шукала доброго чоловіка, який зміг би прийняти і виховати її дітей. За словами Ірини, Сергій виявився саме таким. Разом вони переїхали з Твері в Москву. Але через кохання до померлого шлюб розпався.

Ірина та Олександр Круг

У пам’ять про Михайла Круга

Сьогодні Ірина зворушливо вшанувала пам’ять Михайла.

https://www.instagram.com/p/CQxsBVwsj7D/?utm_medium=copy_link

Нагадаємо, що Михайло Круг одружився в 2001-му на зустрінута їм в ресторані офіціантці Ірині, яка була молодша за нього на 12 років. До реєстрації відносин в РАГСі майбутнє подружжя зустрічалися рік. Після весілля Ірина почала виходити з чоловіком на сцену. У 2002 році в родині з’явилася дитина – син Олександр. Шансоньє загинув, коли хлопчикові було всього півтора місяці.

До слова, шлюб з Михайлом став для Ірини другим. До Круга вона була заміжня, і в цих відносинах народила дочку Марину. У вересні 2013 року Ірина втретє стала мамою: вона народила сина.

Схожі статті