Таємне життя покійної Марини Поплавської з Дизель шоу: хто той безутішний вдівець, який отримав спадок зірки

Марина Поплавська пішла з життя у 2018 році внаслідок ДТП. Після кончини артистки стали відомі подробиці її особистого життя.

Марина Францівна. Яскрава та харизматична зірка. Новина про те, що артистки більше немає в живих ошелешила не тільки її колектив “Дізель шоу”.

Марина Поплавська
Марина Поплавська

Саме колеги та друзі піклувалися про те, як провести улюблену подругу в останню путь, адже, як відомо останні роки Марина проживала без шлюбу.

Хто був чоловіком Марини Поплавської?

Зірки “Дізель шоу” не стало у віці 48 років. Тривалий час ніхто не підозрював, що артистка мешкає без власної родини. Заміжньою Марина не була, рідних дітей у знаменитості також не було. Проте, були десятки малюків, які вважали Поплавську другою мамою.

Річ у тім, що зірка ще й працювала вчителькою. За освітою жінка – філолог.

Акторка Марина Поплавська

Зірка понад 20 років викладала українську мову та літературу, суміщаючи акторство та вчителювання. Саме через уроки в школі жінка навіть відмовлялася від телепроектів, адже не могла собі дозволити, аби її улюблені школярі прийшли на заняття та побачили заміну.

Піти з роботи у навчальному закладі довелося через брак часу. З сумом про своє рішення Марина розповідала у 2017 році.

Були також в акторки і племінники. З дітьми зірка обожнювала проводити час.

Так, як нащадків у жінки не було, навіть пам’ятник їй ставили її колеги. Спочиває зірка нині на рідній Житомирщині. Хто і як поділив спадок Марини – невідомо. Після кончини ніхто з родичів не виходив у медіапростір.

 

 

 

 

Схожі статті