Фіналістка Холостяка Юля Зайка увійшла в топ-100 жінок України: добряче насолила Заливако за розбите серце

Програвша фіналістка 11 сезону романтичного реаліті "Холостяк" Юлія Бельченко, більш відома як Юля Зайка, увійшла в ТОП-100 жінок України.

Героїня нашої сьогоднішньої статті боролася за серце завидного холостяка Михайла Заливако разом з 29 іншими дівчатами. І хоча у фіналі проекту вона так і не перемогла, пішовши звідти з розбитим серцем, популярності їй це тільки додало.

Юлія вже встигла зіграти епізодичну роль в серіалі “Кріпосна”, побувати на “МастерШеф. CELEBRITY” як запрошена гостя, отримати нагороду в номінації “Холостячка року”, а ще вона може похвалитися величезною кількістю підписників в Інстаграмі. Без сумнівів, публічне життя у Бельченко тільки починається.

Юля Зайка
Юля Зайка

На цей раз Зайка похвалилася перед шанувальниками черговою нагородою:

“Я увійшла в ТОП-100 UKRAINIAN WOMEN, за версією журналу TOP.UA MAGAZINE. Навіть не можу передати своїх почуттів. Мені досі не віриться. Я присвячую цю перемогу всім, хто вірив в мене і підтримував. Дякую вам, ви даєте мені сили рухатися до успіху. Всіх люблю і цілую”, – написала дівчина.

На прикріплених фотографіях до посту вона позує у чорній вечірній сукні з красивою укладкою і макіяжем, тримаючи в руках заповітну статуетку. В такому неймовірному образі Юля навіть побувала на червоній доріжці – вже практично готова зірка.

Фоловери почали вітати Бельченко, а також бажати їй скоріше зустріти кохання, яке вона так хотіла отримати від Михайла, але не судилося. Він вже, до речі, екс-холостяк, тому що продовжує будувати відносини з переможницею і головною конкуренткою Юлії по проекту Анною Богдан.

Юля Зайка та Михайло Заливако
Юля Зайка та Михайло Заливако
Михайло Заливако і Анна Богдан
Михайло Заливако і Анна Богдан

Схожі статті