Альбіна Джанабаєва розповіла, як втримала біля себе велелюбного Валерія Меладзе та чи планує ще народжувати

Альбіна Джанабаєва та Валерій Меладзе нещодавно стали знову батьками. Та, здається, співачка хоче стати справжньою матір'ю-героїнею - заоворила про вагітність.

Альбіна Джанабаєва та Валерій Меладзе у стосунках вже давно: близько 16 років. Їхня пара склалася завдяки спільній роботі на сцені. Щоправда, у Валерія до Альбіни вже була інша родина та діти. Проте, співак вирішив взяти шлюб саме з екс-віагрянкою.

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва

Подружжя не бентежить навіть різниця у віці – 14 років. Альбіна народила коханому двох синів та 12 квітня подарувала обранцю донечку. Дівчинку назвали Агатою.

Меладзе і Джанабаєва стали батьками

Цікаво, що сама співачка народилася у багатодітній родині. Зірка нещодавно зізналася, що ніколи не замислювалася чи хоче зупинитися лише на трьох дітях. Нагадаємо, що артистці вже виповнилося 42 роки.

“Ніколи не планувала бути багатодітною мамою. Я розуміла, як не просто батькам, ще й з трьома дітьми. А зараз сама думаю, три дитини – не межа?”, – розповіла Альбіна в інтерв’ю виданню “7 Днів”.

Як уникають конфліктів у родині Джанабаєвої-Меладзе?

Співачка розповіла, що у її родині також були складнощі та кризові ситуації. Та Альбіна відзначає, що їй та чоловіку вистачило мудрості витримати всі випробування. Конфлікти у їх родині бувають, як і у кожній середньостатистичній сім’ї.

Екс-віагрянка розповідала, що колись вона добивалася від Валерія знаків уваги та любові. Чоловік заради неї робив романтичні вчинки, наприклад, устилав сходи пелюстками троянд. Та згодом жінка зрозуміла, що кохання проявляється не так.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.