Різьблене дерево, мармур та королівські ландшафти: Філіп Кіркоров вперше показав свій маєток у Греції

Виявляється у Греції у Філіпа Кіркорова є маєток набагато розкішніший, ніж у Маямі.

У кінці червня син Філіпа Кіркорова святкував свій день народження. Мартіну Кіркорову виповнилося 9 років.

Засвітив маєток під час торжества

Король естради привітав сина і влаштував для нього торжество, на яке запросив багатьох зірок шоу-бізнесу. Святкування відбулося у будинку Філіпа у Греції. Співак вперше показав, як виглядає маєток середини. Філіп Кіркоров опублікував фото зі святкування дня народження Мартіна на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. А згодом додав детальне відео .

Мартіна Кіркорова прийшли привітати такі знаменитості, як Андрій Малахов, Юлія Барановська, Валерія, Йосип Пригожин, Давид Манукян та інші. Зірковий батько Філіп Кіркоров замовив для винуватця торжества торт з м’ячем і зображенням футболіста Мессі. Сходи і кімнати 54-річний артист також прикрасив кулями у вигляді м’ячів.

Варто відмітити, що у відеоролику видно, наскільки багато грошей було витрачено на будівництво цього будинку. Окрім неймовірних ландшафтів, можна помітити різьблене дереву та мармурову підлогу. Судячи з усього, маєток двоповерховий. Але на превеликий жаль, Філіп Кіркоров показав лише цокольний поверх. Зважаючи на вартість нерухомості у Греції, цей будинок міг обійтися поп-королю набагато дешевше, ніж маєтки у Москві та Маямі. Втім, виглядає він нічим не гірше, а навіть вишуканіше. Філіп Кіркоров не припиняє дивувати кількістю нерухомості та бажанням жити розкішно.

Сподіваємося, що він продовжить процвітати і дарувати свій талант слухачу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.