Українські зірки, які не побоялися розповісти про свій діагноз “рак”: Алла Мазур, Міка Ньютон та інші

Онкологічні захворювання — чума 21-го віку. Хто з представників шоу-бізнесу не посоромився вести публічну боротьбу за життя?

Алла Мазур

Алла Мазур
Алла Мазур у стані ремісії 

Відома українська телеведуча Алла Мазур сколихнула всю країну новиною про онкозахворювання у 2019-му році. Тоді їй діагностували рак молочної залози. Спочатку мамографія і УЗД не показали нічого небезпечного, тому вона вирушила на відпочинок. Але з часом самопочуття почало погіршуватися, і лікар діагностував онкозахворювання.

Алла Мазур
Алла Мазур до раку 

Алла закликає всіх жінок уникати стресових ситуацій, адже вони провокують захворювання. А також ніколи не здаватися, адже лікування від цієї хвороби дуже складне і неприємне.

Міка Ньютон

Міка Ньютон
Міка Ньютон не втратила волосся під час лікування і залишилася собою

Міка Ньютон впродовж декілька років боролася з раком яєчників. Дівчина дізналася про діагноз майже на останній стадії і вела тривалу боротьбу за право мати дитину у майбутньому та, власне, своє життя. Зараз вона активно слідкує за власним здоров’ям, адже знаходиться у стані ремісії, який будь-який час може перейти у рецидив.

Яніна Соколова

Яніна Соколова
Яніна Соколова до діагнозу 

Яніна Соколова досі згадує добрим словом лікарів, які проігнорували її погані аналізи і запевнили її в тому, що в неї все в порядку. Після неймовірного болю, які їй довелося пережити під час заходу, вона знайшла іншу клініку, у які дізналися про страшний діагноз.

Яніна Соколова
Яніна Соколова під час лікування

Вона вела боротьбу публічно, щоб поділитися своїм досвідом з іншими і надихнути на нове життя. Зараз вона активно допомагає таким самим жінкам і очолює різноманітні акції з підтримки онкохворих.

Схожі статті