Олег Винник і Таюне вирішили розлучитися: шаленому коханню завадили непрості життєві обставини

Серце відомого українського співака Олега Винника, як припускає публіка, зайняте його бек-вокалісткою Таюне, роман з якою сповнений таємниць і чуток.

Чуттєві пісні про кохання разом з мужнім зовнішнім виглядом створили Олегу Виннику амплуа самотнього вовка, який здатний звабити будь-яку вовчицю. Однак артист сам зізнавався, що насправді серця не розбиває, а склеює. У звичайному житті виконавець хіта “Вовчиця” зразковий сім’янин, про що пишуть чи не всі вітчизняні ЗМІ.

Олег Винник
Олег Винник

Одного разу журналістам вдалося взяти інтерв’ю у викладача Олега з Канівського коледжу культури і мистецтв, саме там він зустрів Таїсію, який розповів про те, як зароджувалися їхні почуття.

Винник одразу запримітив скромну Сватко – не залишав її без знаків уваги. Дівчина їх приймала, тому поступово з друзів вони перейшли в статус пари і навіть зіграли гучне весілля на два села.

Молоді Олег Винник і Таюне за часів навчання в музичному коледжі
Молоді Олег Винник і Таюне за часів навчання в музичному коледжі

Після закінчення навчання Олег став наймолодшим солістом Черкаського народного хору, проте як тільки співоча кар’єра пішла в гору, він прийняв несподіване рішення залишити престижну, але малооплачувану роботу, і відправитися на заробітки до Німеччини.

Олег Винник в складі Черкаського народного хору
Олег Винник у складі Черкаського народного хору

Цей період життя був непростим для Винника і Таюне – вони фактично розійшлися на якийсь час, адже виконавцю потрібно було закріпитися на новому місці.

Вже після того як Олег став зіркою мюзиклів, до нього в Штутгарт переїхала і дружина. З тих пір закохані не розставалися і потім вже разом, а не поодинці вирушили підкорювати українського глядача.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник на сцені

Втім, навколо співака любовні інтриги не вщухають. Детальніше про це дивіться на YouTube-каналі Одна минута:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.