Михайло Заливако одружується на Лесі Нікітюк? Екс-холостяк таки зрадив Анні Богдан і зробив пропозицію іншій

Михайло Заливако дуже здивував глядачів та користувачів.

Не так давно шанувальник Лесі Нікітюк зламав її сторінку в Інстаграм і зажадав, щоб вона сходила з ним на побачення. Він запостив на сторінці Лесі скріншот її листування з головний героєм шоу “Холостяк” Михайлом Заливако, а також пікантне фото в білизні. На аватарку Лесі хакер поставив фото українського журналіста Дмитра Гордона. Леся одразу ж пояснила ситуацію в акаунті свого пса Рафіка.

Пропозиція від Михайла Заливако

Михайло Заливако та Анна Богдан
Михайло Заливако та Анна Богдан

Тоді велика кількість людей зажадала почути про почуття саме Анни Богдан, яка не за своїм бажанням також стала свідком переписки свого коханого Лесі Нікітюк. Тоді Анна розповіла, що ставиться до цього з жартом і не розуміє, чому взагалі цьому надається стільки уваги та значення.

А вчора Леся Нікітюк опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову публікацію, на якій Михайло Заливако постав перед нею на одному коліні, ніби пропонуючи їй вийти заміж, а вона держала в руках листочок з написом “Міша, я згодна”.

Усе це відбувалося у студії “Нового каналу” на зйомках передачі “Хто зверху?”. Звісно, скоріш за все, це була лише жартівлива пропозиція руки і серця, але це не означає, що Анні Богдан не буде боляче побачити це.

До речі, Леся Нікітюк останнім часом часто спекулює на питанні заміжжя та присвячує цій проблемі багато своїх публікацій в соціальній мережі. Можливо, це просто необхідна самоіронія, а можливо Леся Іванівна таким чином піднімає актив, адже її весілля — одна з найбажаніших заходів для її фанатів.

Схожі статті