Діти знаменитостей, які вже змагаються за славу з відомими батьками: нові імена в українському шоу-бізнесі

Більшість українських знаменитостей щасливі в шлюбі і виховують дітей. Як же складається життя зіркових спадкоємців?

Талановиті герої нашої сьогоднішньої добірки не ховаються за спинами відомих батьків. Навпаки, вони починають змагатися за славу зі своїми мамами і татами, не дивлячись на різницю в статусах та свій юний вік.

Варвара Кошова

Старша дочка гумориста і шоумена Євгена Кошового вже не раз демонструвала, що і сама непогано жартує. Дівчинка навіть пародіювала лисого батька на очах у всієї країни в “Лізі сміху”. Втім, з дорослішанням коло інтересів Варвари змінюється. За її плечима участь у вокальному проекті “Голос. Діти”, де вона дійшла до суперфіналу, а також головна роль в серіалі “Батько рулить” на телеканалі ТЕТ.

Варвара Кошова у Лізі сміху
Варвара Кошова у Лізі сміху
Варвара Кошова у Голосі. Діти
Варвара Кошова у Голосі. Діти

Злата Мітчелл

Їй всього 15, а вона вже наступає на п’яти своєї зіркової мами – телеведучій Ользі Фреймут. Злата завжди знала, чим хоче займатися в житті. Вона професійно танцює, освоює режисуру та акторську майстерність, планує стати режисером-постановником хореографічних шоу і навіть підкорити Голлівуд. Крім того, у Злати є власний бренд модного одягу – першу колекцію вона випустила в свої 12. Вражає!

Ольга Фреймут і Злата Мітчелл
Ольга Фреймут і Злата Мітчелл

Маша Полякова

Копія мами – саме це спадає на думку, коли дивишся на старшу дочку Суперблондинки Олі Полякової Машу. Дівчинка вже і сама впевнено входить в коло зірок – вона прикрашає обкладинки журналів, заробляє на рекламі в соціальних мережах, а також співає у своїй рок-групі, що до останнього приховувала навіть від мами, бо намагається досягти успіху сама.

Маша Полякова
Маша Полякова

Здається, зовсім скоро український шоу-бізнес поповниться ще однією молодою і талановитою артисткою!

А хто ще перевершив знаменитих батьків, дивіться у наступному відео:

Схожі статті