(Фото) Олександр Еллерт нарешті назвав Ксенію Мішину дружиною: екс-холостячка зіграла таємне весілля?

Холостячка Ксенія Мішина раніше проговорилася, що хоче зіграти з коханим Олександром таємне весілля. Обручку вже засвітила зірка.

Пара Ксенія Мішина та Олександр Еллерт зустрілася завдяки проекту “Холостячка”, де акторка була головною героїнею. Попри всі побачення з іншими чоловіками та подарунки, артистка зробила свій вибір на користь гумориста.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки

Після проекту перед парою постало лише одне питання: до кого додому вони поїдуть жити. Новий рік майбутнє подружжя зустріло разом, а згодом, взявши з собою дітей, відправилося подорожувати у теплі країни.

Ксенія Мішина і Олександр Еллерт
Ксенія Мішина і Олександр Еллерт

Весілля Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта

На самому початку серйозних стосунків з Еллертом, Ксенія ділилася своїми думками щодо подальшого життя. Акторка зауважила, що весілля обидва хочуть, але зроблять його таємним і лише для близьких людей.

Згодом Мішина засвітила на камеру обручку під час медитацій.

Ксенія Мішина так захопилася розповідями про духовність, що геть забула зняти головну прикрасу.
Скріншот взято з Instagam-сторінки зірки.

Проте, про весілля тоді екс-холостячка не сказала ні слова. Тепер в Інстаграмі в Олександра Еллерта спливла одна дуже цікава деталь: він став називати свою кохану дружиною.

Олександр Еллерт назвав Ксенію Мішину дружиною

“Моя сторожова дружина”, – написав Олександр Еллерт.

Гуморист показав обід разом з коханою. Чому саме так він почав називати обраницю – не розповідає. З Ксенією, до речі, Олександр зробив парне татуювання.

Цікаво, що малюнок Ксенії наносив Олександр самостійно.

Схожі статті