ТОП-5 результатів проекту “Зважені та щасливі”, які вразять найбільших скептиків (Фото до та після)

Проект "Зважені та щасливі" допоміг багатьом українцям побороти надмірну вагу та прийти до здорового способу життя.

9 сезонів з екранів телевізорів нас вчили, як долати наслідки ожиріння та що потрібно для здорового способу життя. Шоу “Зважені та щасливі” дало можливість кожному повірити, що немає нічого неможливого. Редакція “Сенсація” знайшла неймовірні історії та найяскравіші приклади дійсно вмотивованих своїм здоров’ям людей.

Руслана Писанка

Акторка і ведуча підкорила телебачення своєю пишною вродою. Та зірка навіть не уявляла, що може набрати вагу ще. Руслана взяла себе в руки та публічно вирішила боротися з надмірною, навіть для її комплекції вагою.

Руслана Писанка

Наталія Кириленко

Наталія з 9-го класу важила 70 кілограмів. Пройшов час і молода студентка стала важчою ще на 25 кіло. Дівчина не могла самостійно впоратися з переїданням, але на шоу показала дивовижний результат.

Наталія Кириленко

Павло Назаренко

Чоловік брав участь в одному сезоні з Наталією Кириленко. Вага та наслідки ожиріння заважали нормальному способу життя. На проекті він втратив зайві кілограми, але знайшов своє кохання – Наталію. Навіть пропозицію їй зробив.

Павло Назаренко

Олександр Реп’янчук

Феноменальну силу волі показав учасник 5-го сезону. Чоловік прийшов з вагою у 148 кіло, а у фіналі на вагах було всього 59 кілограмі. Просто не впізнати!

Олександр Реп’янчук

Людмила Чаднова

Ще одна дама, яка відчайдушно не могла відмовити пиріжкам та цукеркам – Людмила Чаднова. Учасниці плідно працювала з Мариною Боржемською та завдяки проекту втратила 86 кілограмів і стала виглядати, як модель.

Людмила Чаднова

Схожі статті