Не стали приховувати скандал: доньки Валерія Меладзе та його екс-дружини зловживають до втрати свідомості

Аріна Меладзе вирішила показати підписникам, у якому стані знаходяться її сестри.

У Валерія Меладзе та його колишньої дружини Ірини залишилося три спільних доньки: Інга, Аріна та Софія. Усі дівчата вже дорослі жінки і будують власне життя. Втім, вони залишаються дуже дружніми і завжди проводять час разом. Батько також є частим гостем на їх посиденьках, і хоча старша донька досі не може пробачити батькові його зраду, здається, в родині усе більш-менш налагодилося.

Взловживали до відключки

Скріншот сторінки Аріни Меладзе.

Нещодавно на особистих сторінках Софії та Аріни Меладзе  з’явилися публікації в соціальній мережі Instagram. На фотографії усі три дівчини постали у не дуже привабливому стані. Дівчата знаходилося чи то без свідомості, чи то просто лежали на стільчиках біля обіднього столу. Софія написала, що це вони з сестрами після п’яти пляшок вина. Цілком можливо, що це був жарт. Але існує доля вирогідності, що ні.

Екс-дружина Валерія Меладзе. Скріншот взято з програми.

Нагадуємо, що Валерій Меладзе довгий час жив буквально на дві сім’ї. У 2002 році в нього народився первісток у стосунках з Альбіною Джанабаєвою, яка більше 10 років знаходилася у статусі його коханки. Згодом стало відомо, що Валерій Меладзе у цій історії зовсім не злодій. Ірина Меладзе розповіла, що також зраджувала чоловікові у перші роки їхніх стосунків. Мовляв Валерія це зламало. Також їхні відносини дуже зіпсувалися через гибель їхнього первістка, який помер буквально через декілька днів після народження. Пара не змогла впоратися з кризою і знаходила втіху в інших людях. Судячи з усього, екс-дружина побачила його на відміну від доньок.

Схожі статті