Екс-дружина Олександра Пономарьова Олега Мозгова нагадала йому про всіх його жінок і попросила забути її

Олега Мозгова не змогла втриматися і розлючена написала для Пономарьова публічне послання.

Не так давно Олександр Пономарьов дав ексклюзивне інтерв’ю відомій український журналістці Доротеї. Під час розмови виникла тема його шлюбу з Оленою Мозговою, який обговорювався на протязі декількох хвилин. Пізніше виявилося, що самій Мозговій це дуже не сподобалося.

Поставити крапку

Нещодавно на особистій сторінці Олени Мозгової в соціальній мережі Facebook з’явилася нова публікація, у якій вона звертається до свого колишнього чоловіка і благає його закрити сторінку їхніх стосунків. Мовляв, після його інтерв’ю їй пишуть різноманітні ЗМІ з посиланням на його діалог Доротеєю. Вона попросила колишнього чоловіка не обговорювати її з іншими, і обговорювати його інших жінок, яких було у його житті доволі багато.

Скріншот сторінки Олени Мозгової в Facebook

Цікаво, що нічого поганого Олександр Пономарьов про свою колишню дружину і не говорив. Скоріш за все, вона прочитала велику кількість не самих привабливих заголовків в ЗМІ і не вдавалася у подробиці, тому в неї виникло відчуття, що її облили брудом. Відповіді від Олександра Пономарьова не було.

Олександр Пономарьов з донькою та дружиною Оленою. Фото взято на просторах мережі.

Насправді ж артист поділився спогадами про знайомство з Мозговою і подробицями їхнього розлучення. Співак зізнався, що з спілкується з колишньою обраницею “періодично” і в основному через соцмережі.

Нагадуємо, що співак і продюсерка були разом десять років. У колишніх коханих є спільна 22-річна дочка Євгенія. Пономарьову зараз 47 років. Він народний артист України, автор пісень і продюсер. Найвідоміші його хіти “З ранку до ночі”, “Я люблю тільки тебе”, “Ніченькою темною”, “Ти дочекайся мене”.

Схожі статті