Не Тіною Кароль єдиною: Дан Балан зізнався у почуттях відомій російській співачці. “Я тебе дуже кохаю”

Дан Балан проявив талант красномовства і здивував мережу.

Щодо першої зустрічі з Тіною Кароль та Дана Балана підозрювали у романтичних стосунках з Вірою Брежнєвою. Дарма що остання увесь цей час була заміжня за легендарним композитором Костянтином Меладзе. Після виходу їхньої спільної композиції фанати скаженіло шукали доказів їхнього роману, але все марно.

Дан Балан зізнався у почуттях Вірі Брежнєвій

Так, нещодавно на одному з акаунтів присвячених творчості Дана Балана спливло архівне відео, у якому співак зізнається у коханні до колишньої партнерки.

“Вірочка, я весь час з тобою, я тебе дуже люблю. Великих-великих, ще більших тобі успіхів і щоб ти дарувала ось цю магію всім весь час. Я це відчув і спасибі тобі за це “, – каже Балан в ролику.

Звісно, плітки про романтичні стосунки між зірками були їм на руку, адже пісня довгий час залишалася на перших рядках у різноманітних чартах. Втім, після того як Дан Балан прийняв участь в українському вокальному проекті про Віру Брежнєву успішно забули, і почали “шиперити” Дана разом з Тіною Кароль, з якою в нього була неймовірна хімія.

Нагадуємо, що після того, як Тіна Кароль заявила про кінець своєї участі у шоу “Голос країни” продюсер проекту Володимир Завадюк розповів про те, що роман Тіни Кароль та Дана Балана був створений штучно для підняття рейтингів. Фанати були неймовірно обурені обманом і почали стягувати пояснення з кумирів, які також були обурені реакцією шанувальників. Наприклад, Дан Балан наполягав на тому, що обману ніякого не було. Мовляв, самі вигадали, самі й розбирайтеся.

Схожі статті