Олег Винник і Квітка Таюне відгуляли гучне весілля з великим розмахом: де та як проходило торжество?

Олег Винник хоч і намагається приховати особисте життя, але все рано чи пізно виходить назовні.

Олег Винник старанно приховує від шанувальниць свій сімейний статус, але рік за роком ситуація стає все зрозумілішою та обростає цікавими деталями. Не так давно співак взагалі відмовився коментувати особисте життя і на це є проста причина — журналістам вдалося докопатися до правди і будь-які заперечення вже були б брехнею.

Весілля Олега Винника і Таюне

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Як повідомляє Люкс FM, односельчани Олега Винника абсолютно точно пам’ятають, що артист колись зіграв весілля зі своєю партнеркою по сцені Таїсією Сватко. Торжество було великим, прийшло багато гостей. Більш того влаштували аж два застілля: в рідному селі Олега, а потім в селі Таїсії, яке знаходилося за сто кілометрів. На превеликий жаль, жодних фотографій з весілля у мережі немає.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Тому шанувальники не мають можливості насолодитися виглядом молодого повелителя вовчиць у костюмі нареченого.

Поговорюють, що зараз пара приїжджає до села копати картоплю і разом ходить до магазинів. Таісія та Олег ведуть себе дуже просто, наче і не зірки взагалі. Також подейкують, що у пари незабаром після весілля народився спільний син Юліан, який відправився слідом за батьком, коли той працевлаштувався у Німеччині.

Зараз Олег і Таїсія нерозлучні. Щоб там не було, але артисти завжди рушають у концертні тури разом і не покидають одне одного. Квітка Таюне намагається влаштувати і сольну кар’єру, але бути у ролі бек-вокалістки Олега їй це не заважає. Сподіваємося, що колись зіркова пара відкриється аудиторії.

Схожі статті