|
04.07.2021 16:37

Святослав Вакарчук підвів усіх: після розлучення з дружиною Лялею стало відомо про численні гріхи співака

Святослава Вакарчука критикують повсюди. Здається, що у співака настала чорна смуга.

Не так давно Святослав Вакарчук заявив, що розлучається з дружиною Лялею Фонарьовою, з якою прожив разом більше, ніж 20 років. Драму в особистому житті співака прийняли дуже негативно, адже Ляля була вірною партнеркою для нього усі ці роки. Згодом почали з’являтися неприємні новини про фронтмена “Океану Ельзи”.

З’явилася коханка

Так, інсайдери подейкують, що причиною розриву Святослава та Лялі стала нова жінка музиканта, з якою його бачили у публічних місцях. Втім, інформація не підтверджена і не являється офіційною.

Святослав Вакарчук розлучається з Лялею Фонарьовою

Сам Святослав Вакарчук не дає ніяких коментарів стосовно цих пліток. Втім, навіть відомі люди дали вкрай негативну оцінку його вчинку, адже Ляля була не тільки хорошою дружиною, але й допомагала йому з кар’єрою.

Підвів колег

Нещодавно Святослав Вакарчук повідомив, що він покидає і політику. Його колега Святослава Клименко була дуже неприємно вражена і заявила, що він підвів їх усіх.

“Для мене була неприємна ситуація, коли мене ставлять до відома за 30 хвилин до публічного оголошення, що лідер партії вирішив піти з керівництва політсили. Я особисто приходила, бо вірила, що Вакарчук — щось нове, і він для мене уособлював нову політику. Хоча в мене були й інші пропозиції”, — сказала вона.

Негативний відгук від Ірини Білик

Не забарилася й Ірина Білик, яка нещодавно зізналася, що Святослав Вакарчук дуже негарно вчинив з нею під час підготовки до концерту у честь пам’яті Кузьми Скрябіна. Так, артистка стверджує, що Вакарчуку так сильно хотілося заспівати її пісню, що він навіть не поцікавився думкою гурту Скрябіна і нахабно привласнив собі цей виступ.