Євгенія Власова вкотре стала мамою та показала фото з немовлям: “Красива моя дівчинка”. Дитину похрестили

Євгенія Власова вже давно не виступає на сцені, але її життя та творчість лишаються цікавими для прихильників. Виявляється, у співачки поповнення у родині.

Євгенії Власовій 43 роки. Вона прославлена співачка та модель. Окрім кар’єри на сцені, вона змогла реалізувати себе і як матір. Зірка народила доньку Ніну. Та, виявляється, доля дарувала артистці попестити на руках немовля ще раз.

Євгенія Власова
Євгенія Власова

Нещодавно на своїй сторінці в Інстаграмі зірка показала нову світлину, де ніжно позує з дитиною.

Виявляється Євгенія стала хрещеною мамою для сина своєї подружки. Поділилася таким фактом біографії співачка на честь Дня народження куми.

“Красива моя дівчинка, світла і добра, моя улюблена кумо! З Днем Народження! Дякую, що вибрала мене стати хрещеною, такого прекрасного хлопця!”, – натхненно написала Власова.

Цікаво, що раніше зірка вже хвалилася підписникам тим, що стала хрещеною мамою.

Співачка зауважила, що завжди хотіла мати і доньку, і сина. Мрія збулася.

Як себе почуває зараз Євгенія Власова?

У 2010 році співачка згорнула свою концертну діяльність та поринула з головою у лікування. Тривалий час у мережі була інформація про те, що зірка захворіла на онкологію. Підігрівалися ці чутки ще й тим, що Євгенія через деякий час після лікування з’явилася на публіці з короткою стрижкою.

Як стверджує сама знаменитість, вона дійсно проходила хіміотерапію, але не через онкологію. Так вирішив консиліум лікарів.

Євгенія розповіла, що чутки спеціально розганялися журналістами, а з її здоров’ям все зараз добре і вона продовжує працювати.

Схожі статті