Валерій Меладзе викрив брехню Полякової і розповів, що відбулося між нею та його братом-продюсером насправді

Валерій Меладзе не став підбирати слова і розповів всю правду.

Декілька місяців тому Ані Лорак в російській програмі “Судьба человека” заявила, що після запису дуету з Валерієм Меладзе, його брат і продюсер Костянтин Меладзе пропонував їй співпрацю, умови якого “лежали в особистій площині”.

Ані Лорак на програмі “Cудьба человека”. Скріншот взято з кадру телепередачі.

Тоді частина колег заступилася за Кароліну, а частина підтримала Костянтина Меладзе. Пізніше, співачка заявила, що її розповідь про співпрацю з Меладзе в ЗМІ “перекрутили”.

Участь Олі Полякової і думка Валерія Меладзе

Російський співак Валерій Меладзе в інтерв’ю Ксенії Собчак назвав співачку Олю Полякову “фріком”. Мова про неї зайшла, коли телеведуча попросила артиста прокоментував скандал з недавнім інтерв’ю Ані Лорак і його братом Костянтином Меладзе. Полякова була однією з тих, хто підтримав виконавицю і заявила, що раніше сама отримувала пропозиції від продюсера, які “лежали в особистій площині”.

Оля Полякова зізналася, що також отримувала пропозицію від Костянтина Меладзе. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

“Я пам’ятаю її. Вона шокувала мене. По-перше, це фрік, а не виконавець, мені здається. Я пам’ятаю, що Ольга Полякова запам’яталася мені тим, що вона ходила в купальнику в громадських місцях і з короною на голові, як Сергій Звєрєв”, – заявив Валерій.

На питання Собчак, чому і навіщо про це заговорили публічно саме зараз, Меладзе відповів:

“На мій погляд, це тупе тиражування того, що десь прокатали вже. Ну навіщо зараз піаритися на моєму братові? Я думаю, що до будь-якої з цих дівчат приставало величезна кількість чоловіків. Ну хіба це цікаво?”, – поцікавився у Собчак виконавець.

Схожі статті