Татусі вихідного дня: зірки, які покинули своїх дітей заради коханок. Володимир Остапчук, Потап та інші

Підбірка зіркових татусів, які залишили дітей заради коханок.

Володимир Остапчук

Володимир Остапчук з екс-дружиною та дітьми
Володимир Остапчук з екс-дружиною та дітьми

Два роки тому відомий український телеведучий Володимир Остапчук заявив про те, що залишає родину заради іншої жінки Христини Горняк. Після цього послідувала череда скандалів, у яких телеведучий фігурував, як безвідповідальний батько. Втім, сам Володимир запевняє, що дуже любить своїх дітей та хоче з ними бачитися. Просто екс-дружина не дозволяє.

27 червня Володимир Остапчук заявив, що Олена Войченко знову не дала йому побачитися з 3-річним Еваном-Олександром і 9-річною Емілією. Побачення було призначено на недільний ранок, про це телеведучий повідомив в Інстаграм, а потім заявив, що зустріч не відбулася. Остапчук пообіцяв звернутися до суду, “щоб захистити свої права”.

Потап

Потап та Ірина Горова з дітьми
Потап та Ірина Горова з дітьми

Олексій Потапенко став батьком для своєї падчерки Наталії, а також народив свого первістка Андрія з дружиною Іриною Горовою. У 2013 році стало відомо, що подружжя розлучається, і в тому ж році спливли перші докази роману Насті Каменських та її продюсера. Зараз діти живуть разом з мамою, а Потап з новою дружиною переїхали в передмістя. Він намагається багато часу проводити з сином, але все ж таки родину він покинув і дитину також.

Валерій Меладзе

Валерій Меладзе разом з доньками
Валерій Меладзе разом з доньками

Валерій Меладзе став свого роду рекордсменом з цього питання. Близько 10 років йому вдавалося жити на дві родини, в яких були діти. Все ж таки у 2012 році йому довелося зробити вибір. І зробив він його у користь своєї коханки Альбіни Джанабаєвої, і залишив дружину і трьох доньок Інгу, Аріну та Софію. Поговорюють, що Інга досі не може пробачити Валерію та Альбіні цю травму.

Схожі статті