Володимир Меньшов помер, а його 79-річну дружину Віру Алентову госпіталізували. Що відомо про стан зірки?

Сьогодні на 82 році життя помер Володимир Меньшов. Режисер ввійшов в історію завдяки фільмам "Москва сльозам не вірить" та "Любов і голуби"

Вранці 5 липня стало відомо, що легендарний актор і режисер Володимир Меньшов помер. Чоловік тривалий час лікувався від коронавірусу, але його організм не витримав.

Володимир Меньшов
Володимир Меньшов

Дружину госпіталізували

Лишилася вдовою акторка Віра Алентова. Жінка зіграла головну роль у картині “Москва сльозам не вірить”. Разом з іменитим чоловіком артистка захворіла на коронавірус.

Кадр з фільму “Москва сльозам не вірить”

Про стан Віри Валентинівни близькі тривалий час мовчали. Лікується артистка в одній зі столичних клінік Росії. В якому вона зараз стані і чи мала змогу бачитися з Володимиром – не повідомляється.

Виявляється, Віра та Володимир були разом майже все життя. Вони одружилися на другому курсі театрального інституту, роки тільки зміцнили шлюб – пара відсвяткувала золоте весілля.

До речі, за картину “Москва сльозам не вірить” яка прославила талант Алентової, Меньшов отримав Оскар. Бути присутнім не премії, звісно не міг через залізну завісу.

Лишилася батька Юлія Меньшова. Вона сповістила про втрату у своєму мікроблозі в Інстаграмі. Донька режисера зробила це без зайвих коментарів та емоцій. Вона опублікувала архівні світлини та кадр з фільму “Любов і голуби”, де головний герой повторює одну і ту саму фразу:

“Все…Все…Все”

Прощання з Володимиром Меньшовим відбудеться у Москві 8 липня. Вже визначилися з місцем: церемонія проходитиме у Будинку кіно. Багато зірок вже висловили співчуття родині.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.