Зірки, які усе життя невиліковно хворі, але не зламалися і продовжують жити: Данилко, Астаф’єва та інші

Часом за успіхами та тріумфом знаменитостей нам не видно їхнього болю, але про це варто говорити.

Андрій Данилко

Андрій Данилко
Андрій Данилко

У Андрія Данилко існує ряд проблем зі здоров’ям, які він намагається виправити. Так, знайомі артиста стверджують, що він багато років бореться з затяжною депресією, а також має проблеми зі сном. У співака порушені циркадні ритми. Все це дуже негативно впливає на якість життя чоловіка, який, не дивлячись ні на що, продовжує творити. Також варто відмітити, що Юрій Нікітін неодноразово згадував про таємничу важку недугу, якою страждає Андрій.

Дар’я Астаф’єва

Даша Астаф'єва
Даша Астаф’єва

Даша все життя страждає від важко діагностуємого захворювання ендометріозу. Співачка навіть не здогадувалася про проблему, поки не потрапила в операційну через серйозну кровотечу. Усе могло закінчитися летально. Ендометріоз — специфічне і незвичайне захворювання, яке створює серйозний дискомфорт для мільйонів жінок і становить загрозу для їхнього існування. З’явилося, як діагноз лише у 2000-х роках. Більшість представниць прекрасної статі не можуть позбавитися від нього впродовж усього життя.

Настя Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських

Цей рік став для співачки випробуванням, адже після смерті батька вона почала страждати від панічних атак. Ця проблема переслідує людей, у яких є психологічні порушення, такі як тривожність, тривалий стрес, депресія і т.д. Цю ситуацію можливо корегувати, але позбавитися від неї назавжди доволі проблематично. Тож цілком імовірно, що Насті доведеться ще не раз зустрітися з атаками. Сама співачка зізнавалася, що в перший подумала, що помре через те, що їй не вистачало повітря.

Міка Ньютон

Міка Ньютон
Міка Ньютон

Міка Ньютон довгий час боролася з раком яєчників. Зараз зірка знаходиться у стані ремісії, але це не означає, що її боротьба закінчена, адже рецидив може статися у будь-який момент. Тепер життя артистки назавжди пов’язане з регулярними аналізами та спостереженням лікарів. Теж саме нещодавно пройшла Алла Мазур, яка страждала від раку молочної залози. Як і Міка, Алла постійно слідкує за своїм станом і “тримає руку на пульсі”.

Схожі статті