Як виглядає єдиний син Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва? Справжнього красеня виростила знаменита мама

Наталія Сумська має творчу родину та дітей акторів. Подивіться якого сина виховала легенда української сцени.

Наталія Сумська двічі виходила заміж і має двох дітей. Якщо її донька, Дарина, зараз просто перебуває під опікою батьків, то син активно займається акторською кар’єрою.

Наталія Сумська на сцені з сином

Народився хлопець у шлюбі Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва. Звати молодого актора – В’ячеслав. Попри те, що йому зараз лише 25 років, син Наталії вже зіграв роль у комедії “Скажене весілля” та активно займається театральною діяльністю.

В’ячеслав Хостікоєв

Щодо особистого життя, то у В’ячеслава є вже обраниця. Пара ще не одружилася, але живе разом. Артист зустрічається з зіркою другого сезону серіалу “Перші ластівки” Анастасією Рулой.

Батьки були дуже раді, що їх єдиний син також обрав професію актора, втім у його роботу зі своїми настановами чи порадами не втручаються.

На головну роль у “Скаженому весіллі – 3” проходив кастинг, як і всі інші актори. До зйомок готувався ретельно, але на знімальному майданчику без імпровізацій не обійшлося.

Чому донька Наталії Сумської досі веде непублічне життя?

39-річна Дарина Мамай-Сумська після того, як овдовіла перестала зніматися у кіно чи грати у театрі. Вона переживає нелегкий період. Попри те, що у неї є 11-річна донька, жінка проживає під опікою матері.

Наталія Сумська з донькою (праворуч)
Наталія Сумська з донькою (праворуч)

Для Наталії Сумської тема стосунків з дитиною – дуже непроста. Вона змирилася з тим, що має утримувати Дарину, але сподівається, що колись вона повернеться до нормального життя.

 

Схожі статті