Валерій Меладзе зізнався, що його роман з Альбіною Джанабаєвою почався з домагань на робочому місці

Валерій Меладзе здивував зізнанням у харасменті по відношенню до власної дружини.

Зараз Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва здаються щасливими. Зіркова пара виховує трьох спільних дітей: Костю, Луку та Агату, яка народилася у квітні цього року. Але їхній шлюб затьмарений подіями минулого. Так, через те, що Валерій довгий час жив на дві родини, за Альбіною закріпився статус “розлучниці”, а за Меладзе статус “невірного”. Зараз у пари все в порядку і вони нарешті можуть давати відверті інтерв’ю, у яких сміливо розповідають деталі особистого життя.

Валерій Меладзе домагався до Альбіни Джанабаєвої

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе
Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе

Не так давно відома російська журналістка Ксенія Собчак взяла інтерв’ю у зіркової пари. Під час обговорення скандалу між Ані Лорак і Костянтином Меладзе, Ксенія пожартувала, що шлюб Валерія та Альбіни побудований на харасменті. Співак здивував відповіддю.

“Я якось пожартував на цю тему, але Альбіні не сподобався цей жарт. Я сказав, що у нас сім’я створилася в результаті харассменту, якщо оцінювати за сьогоднішніми мірками. Я начальник, а вона підопічна, і у нас роман. Ось така штука, так сталося. І це зовсім не рідкісна історія. Що ж, карати тепер нас всіх? Думаю ні. Тут є дуже тонка грань. У кожної людини своє особисте життя, і у всіх є право вибору”, — відповів артист.

До речі, під час інтерв’ю Валерій розповів, що діти з обидвох його шлюбів добре спілкуються між собою і нарешті знайшли спільну мову. Також стало відомо, що Альбіна не була подругою Ірини Меладзе. І плітки про зраду подрузі були лише необґрунтованими плітками.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.