Колишня дружина Олександра Пономарьова Мозгова злякала зачіскою після проблем зі здоров’ям: втратила волосся

Олена Мозгова змусила шанувальників похвилюватися. Продюсерка вийшла на зв'язок після новини про проблеми зі здоров'ям практично лисою.

Останнім часом в публічному полі з’являються все більше і більше згадок про Олену у зв’язку з різними інтерв’ю її колишнього чоловіка Олександра Пономарьова. Артист хоч і не виносить всі подробиці їхнього шлюбу на загальний огляд, але все ж відповідає на запитання журналістів з приводу минулого з Мозговою.

Так, у пари були різні періоди у відносинах, а зараз, через роки після розставання, вони спілкуються періодично:

“Від чого це залежить – загадка, тому що періодично вона додається до мене в друзі [на Фейсбуці], а потім видаляється”, – розповідав Пономарьов в YouTube-інтерв’ю “Ужин с Дороти”.

Олександр Пономарьов на інтерв'ю
Олександр Пономарьов на інтерв’ю

Героїні нашої сьогоднішньої статті не подобається така увага, тому вона вирішила відкрито попросити колишнього чоловіка поставити крапку в їх історії:

“Досить згадувати мене”.

Олена Мозгова в новому іміджі
Олена Мозгова

Не встиг вщухнути цей скандал, як Олена повідомила про проблеми зі здоров’ям, причину яких лікарі досі так і не встановили. А вже через пару днів Мозгова опублікувала тривожне фото з новою зачіскою – практично без волосся. Втім, підпис до знімка розставив все на свої місця:

“Люблю це характерне фото, поштормило мене тоді міцно. Але Харукі Муракамі правий – “Одного разу шторм закінчиться, і ти не згадаєш, як його пережив. Ти навіть не будеш впевнений в тому, чи закінчився він насправді. Але одна річ безперечна: коли ти вийдеш з шторму, ти ніколи знову не станеш тією людиною, якою увійшов в нього. Тому що в цьому і був весь його сенс”. P.s.: фото датоване 2020 рік, лютий”.

Скріншот з Інстаграму Олени Мозгової
Скріншот з Інстаграму Олени Мозгової

Схожі статті