Леся Нікітюк розповіла про власну кар’єру на телебаченні: “Все куплено”. Допомогли зручно влаштуватися?

Леся Нікітюк насмішила мережу одкровеннями про телебачення.

Леся Нікітюк стала знаменитою саме завдяки власному почуття гумору, яке в неї, до речі, бездоганне. Її неможливо образити і до всіх подій, приємних та не дуже, вона підходить саме з гумором. Леся Іванівна єдина змогла скласти достойну конкуренцію Сергію Притулі, який обожнює принижувати своїх конкуренток у рамках проекту на “Новому каналі”. Цей тандем став доволі успішним та обожнюваним публікою.

Не так давно Леся Нікітюк здивувала публіку новим іміджем — вона накрутила біляве волосся і стала кучерявою, і схожою на Настю Каменських. До речі, зірці такий стиль дуже личить. Стилісти підібрали образ до нового випуску шоу “Хто зверху?” після ефіру якого Леся вибухнула.

Кумівство процвітає

На особистій сторінці української телеведучої в соціальній мережі Instagram з’явилося декілька відеороликів, на яких Леся почала лаятися і звинувачувати Сергія Притулу та Олександра Педана в тому, що вони підтасували результати конкурсу. Леся кричала, що процвітає кумівство та братовство, і все зазделегідь куплено.

Звісно, Леся жЯснотаким чином жартувала, а користувачі мережі одразу ж підіграли зірці і почали жартувати у відповідь. Цей же ролик потрапив і на YouTube, де став не менш популярним.

Нвгадуємо, що нещодавно екс-холостяк Михайло Заливако зробив Лесі Нікітюк жартівливу пропозицію руки і серця на очах у публіки. До цього зірки оскандалилася через переписку, яка була злита до мережі. У ній відстежувався явний флірт. Обраниця Михайла проігнорувала цей випадок і відреагувала доволі спокійно.

Схожі статті