Що відомо про колишніх дружин та дочку Олександра Еллерта: Ксенія Мішина обрала не найзавиднішого нареченого

Комік Олександр Еллерт щасливий у відносинах з головною героїнею першого сезону шоу "Холостячка" Ксенією Мішиною, а яким життям він жив до проекту?

Широкій публіці Олександр став відомий саме після участі в реаліті на СТБ. Зараз вони з Ксенією живуть разом і навіть фантазують про майбутнє весілля. У цьому Еллерт розбирається добре, адже він не тільки працює на весіллях, а ще й сам ходив під вінець, причому двічі.

Свою першу дружину сценарист студії “Квартал 95” зустрів, коли навчався в університеті. Тоді ж вони і одружилися – за словами самого Олександра, то було справжнє кохання з першого погляду. Невдовзі після одруження у пари народилася дівчинка, яку вони назвали Елею, однак  шлюб проіснував недовго:

“Ми були разом десь 2 роки. Мені хотілося розвиватися творчо. Я їздив на виступи, але з її боку прийшло нерозуміння, чому мені потрібно туди їхати”, – розповідав Еллерт в інтерв’ю.

Перша дружина Олександра Еллерта разом з їхньою донькою Елею
Перша дружина Олександра Еллерта разом з їхньою донькою Елею
Олександр Еллерт з донькою Елею
Олександр Еллерт з донькою Елею

Він не заперечує, що, можливо, просто не зміг правильно пояснити своїй другій половинці позицію щодо майбутньої кар’єри. Через це вони віддалилися одне від одного.

Вдруге майбутній переможець “Холостячки” одружився на подрузі, яка взяла ініціативу на себе та сама попросила його руки і серця. Втім, дуже скоро стало зрозуміло, що дружити їм вдавалося набагато краще, ніж будувати сім’ю.

Друга дружина Олександра Еллерта
Друга дружина Олександра Еллерта

Про дочку від першого шлюбу Олександр не забуває і намагається виправити помилки минулого, адже вважає себе далеко не ідеальним татом. Еля ж тільки рада провести час з батьком та його обраницею Ксенією Мішиною. Вони легко знайшли спільну мову, а з сином акторки Платоном дівчинка теж швидко здружилася.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт з дітьми
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт з дітьми

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.