Усіма улюблений переможець Євробачення Олександр Рибак розірвав стосунки з коханою через галюцинації

Олександр Рибак здивував фанатів важким зізнанням.

Норвезький співак і переможець  конкурсу “Євробачення-2009” Олександр Рибак розповів на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм про свою багаторічну залежність.

Артист заявив, що протягом 11 років приймав снодійне і антидепресанти, які ледь не зруйнували його життя.

Приймав антидепресанти і бачив галюцинації

Співак зізнався, що протягом довгих років приймав антидепресанти та снодійне, які зруйнували його психіку. Хлопець страждав не тільки через поганий психологічний стан, але й фізіологічно. Так, в артиста спостерігалися болі у шлунку, нудота, головні болі і так далі.

Роки залежності від седитивних призвели до того, що змінилася хімія мозку, і Олександр почав бачити галюцинації. За словами співака, це сильно вплинуло на його відносини з людьми. Через це він навіть розстався зі своєю дівчиною Джулією, так як не міг впоратися і з романтичними стосунками, із власною боротьбою одночасно. На даний момент артист вже рік як проходить реабілітацію і потрохи йде на поправку.

Варто відмітити, що хлопець став справжньою світовою зіркою після перемоги на конкурсі і мав шанс на світле майбутнє та розкішну кар’єру. Втім, життя склалося зовсім по-іншому. І співак навіть вдруге поїхав на конкурс де зайняв лише 15-е місце. Стосунки з Джулією було доволі тривалими, а їхній кінець певно доволі травматичним для співака. До речі, на даний момент Олександр розмовляє на російській набагато гірше, ніж раніше.

Схожі статті