Колишня дружина Потапа Ірина Горова вагітна? Продюсерка ненароком показала себе с великим животом

Ірина Горова ненароком опублікувала світлину, яка ставить під сумнів параметри зірки.

Нещодавно Валерія Гузема влаштувала гендервечірку, під час якої мало дізнатися стать свого майбутнього малюка. На захід, який був влаштований на свіжому повітрі у київському лісі біля ставка, були запрошені усі світські левиці України. У список запрошених потрапила і колишня дружина Потапа Ірина Горова.

Ірина Горова з величезним животом

Ірина Горова на вечірці Валерії Гуземи.

Нещодавно на особистій сторінці Ірини Горової в соціальній мережі Instagram з’явилася фотографія, саме з вечірки Валерії Гуземи. Зірка постала у білому вбранні з мережевною парасолькою. Але що дивує найбільше — так це живіт, який значно виділяється і наштовхує на думку, що Ірина вагітна, і знаходиться вже на доволі солідному термін. Ось тільки невідомо, чи є у колишньої дружини Потапа коханий, адже Ірина, як раніше з’ясувалося, ні за що не пробовкається. Офіційного підтвердження цікавого положення зірки немає.

Нагадуємо, що шлюб Ірини Горової та Олексія Потапенко офіційно зруйнувався у 2013 році. У зіркового подружжя є спільний син Андрій. Відомо, що того ж року у мережі спливли перші кадри, які доводили той факт, що Потап та Настя Каменських знаходяться у стосунках. Майбутнє подружжя щосили заперечувало цей факт, а Ірина Горова намагалася переконати журналістів, що то лише вигадки і Потап ніколи б не не пішов на подружню зраду. Після розлучення пара вирішила розповісти, що вже не жила разом близько двох років. Втім,  зважаючи на те, що раніше пара відверто говорила неправду, є велика вирогідність, що і в цей раз вони обхитрили представників ЗМІ.

Схожі статті