Як екс-дружині Пономарьова Олені Мозговій вдалося оженити на собі юного красеня Аксерольда: робила приворот?

Олені Мозговій - 47 років і вона щаслива у новому шлюбі з голосистим учасником проекту "Голос країни". Разом пара близько 15 років.

Після розлучення з Олександром Пономарьовим, про яке досі ходить безліч чуток, Олена Мозгова нарешті віднайшла своє щастя разом зі співаком Девідом Аксельродом.

Ця пара руйнує всі стереотипи стосунки та доводить, що справжнє кохання існує.

Олена Мозгова з чоловіком

Шлях Олени та Девіда був тернистим. Вони тричі розходилися, але кожного разу розуміли, що не можуть жити один без одного. Різниця у віці складає 9 років, при цьому чоловік молодший за свою обраницю.

“Не важливо хто проти тебе, важливо хто поруч з тобою”, – пише про свою родину Девід.

Цікаво, що зважаючи на різницю у віці подружжя, мережею ширилися чутки про те, що Олена Мозгова ледь не приворожила молодшого обранця. Тривалий час навіть пліткували, що це батьки Девіда вигадують такі історії.

Втім, як передає видання “Сегодня”, екстрасенс Ірина Ходак заявила:

“На Девіді привороту немає. Тобто ніякого магічного втручання не існує. Таро розповідають, що чоловік має дуже багатий, потужний потенціал, але весь час в стан якоїсь підвішеності заганяє жінка. Це його мати”

Як познайомилася Олена Мозгова з Девідом Аксельродом?

Виявляється, перша зустріч пари відбулася ще у 2006 році. Тоді обидва навіть не здогадувалися, що стануть родиною, хоча й Девід запримітив ефектну Олену.

Спочатку молоді люди просто дружили та спілкувалися з робочих питань. У 41 рік Мозгова подарувала своєму обранцю доньку. Назвали дівчинку Соломією. Родина просто у захваті від маленької.

Схожі статті