Євген Кошовий зіграв гучне весілля з чарівною білявкою: відомі гості гуляли на гроші “Кварталу” (ФОТО)

Відомий український гуморист Євген Кошовий поділився в соціальних мережах фотографією з весілля, на якій він і його наречена буквально світяться від щастя.

Зірка студії “Квартал 95” Євген Кошовий щасливий у шлюбі зі своєю першою і єдиною дружиною Ксенією ось уже 14 років.

Євген Кошовий з дружиною Ксенією
Євген Кошовий з дружиною Ксенією

З річницею весілля артист привітав кохану дуже зворушливо, опублікувавши на сторінці в Інстаграмі архівний кадр того самого дня, коли вони тільки стали одне для одного офіційними чоловіком і дружиною. Женя ще був худим, але вже лисим, а його обраниця – як завжди прекрасна.

“14. 2007. 2008. 2014. 2021. Шифр ​​на сьогодні такий. Це кохання. Примножуване роками (Чи правильно написано філологічно? Не знаю). Але дата наша. Агатове весілля. 14 років розуміння завжди і у всьому. Двоє чудових дітей. Починається 15. Дуже тебе люблю, моя бестія. З річницею!”, – написав Кошовий.

У коментарях пару привітали багато зіркових друзів, включаючи Юрія Горбунова, Олю Цибульську, Андрія Бєднякова, а також безліч шанувальників Євгенія.

Як виявилося, весілля закохані зіграли в борг, обійшлося воно їм в 15 тисяч доларів та увійшло до трійки найдорожчих весіль шоу-бізнесу 2007 року. Тоді це були шалені гроші, які гуморист займав у колег по “Кварталу”. Частину боргу молодята віддали одразу після одруження, оскільки більшість подарунків були в грошовому еквіваленті. Крім того, заміж Ксенія виходила вже на другому місяці вагітності. Про все це Кошові розповіли в інтерв’ю Олицькій.

Родина Євгена Кошового
Родина Євгена Кошового

Зараз подружжя щасливе разом і виховують двох прекрасних дочок. Старша Варвара підкорює телебачення, а молодша Серафіма на блакитних екранах поки не з’являлася – на все свій час.

Схожі статті