Найбагатша співачка України Камалія показала свого батька: пробачила за гріхи минулого та прийняла у родину

Відома українська співачка Камалія дуже відкрита до своєї аудиторії і не приховує, що навіть в її родині далеко не завжди все було гладко.

З боку здається, що у знаменитостей все ідеально. Не буває у них сварок і скандалів, а хвороби обходять їх стороною, але не все так однозначно. Це зараз Камалія живе в казці, проте в дитинстві їй довелося нелегко, що і стало причиною мовчазного конфлікту з рідним батьком завдовжки в більш, ніж 10 років.

У рубриці “Кава з перцем” в 2019 році Наталя Шмаренкова (справжнє ім’я артистки) відверто розповіла про непрості стосунки з татом Віктором Анатолійовичем:

“Дитинство було… Все прекрасно, все добре було, якби не але. Я постійно перебувала в стресовому стані, тому що мій батько бив мою маму. І також рукоприкладствував, переходив на мене, тому що я плакала, я просила цього не робити, і тоді вже батько переключався на мене”.

Камалія на інтерв'ю
Камалія на інтерв’ю

З цієї ж причини, ставши дорослішою, Камалія підштовхнула маму на розлучення, бо вони буквально боялися йти додому – їх життя перетворилося на пекло.

Камалія з мамою
Камалія з мамою

Більше 10 років виконавиця не спілкувалася з батьком. За цей час чоловік активно давав інтерв’ю, в яких звинувачував відому дочку у байдужості. Помирило їх врешті-решт горе:

“Мені сказали, що він у дуже плачевному стані, і мені потрібно було щось робити, тому що я розуміла, що якщо я чогось не зроблю, я потім все життя собі буду дорікати, що я його не витягла з цього стану”.

Зараз відносини Камалії з Віктором Анатолійовичем кращі, ніж будь-коли, а на святкування Івана Купала зірка разом з дочками і татом разом вирушили на Голубі озера, про що вона повідомила в соціальних мережах і опублікувала тепле сімейне фото.

Шанувальники в коментарях захопилися співачкою, враховуючи, що вона змогла переступити через себе і пробачити батькові те, що не кожен зможе:

  • “Я бачила інтерв’ю щодо батька, і ви молодець, що купили йому житло… Вам це зарахується”;
  • “Ви мудра жінка, що підтримуєте стосунки з батьком, і дівчаток не позбавили дідуся”.

Більше цікавого про життя Камалії дивіться в наступному відео:

Схожі статті