Таємна дружина Олега Винника покинула свого вовка та гайнула, куди очі бачать: хто склав Таюне компанію?

Квітка Таюне повністю змінила локацію та оточення.

Концертний тур Олега Винника добігає кінця, а його бек-вокалістка вже покинула сцену, і заодно країну.

Квітка Таюне поїхала за кордон

Таїсія Сватко не особливо полюбляє соціальні мережі. Тому на особистій сторінці зірки публікації з’являються дуже рідко. Через це фанатам дуже важко відстежити, де знаходиться їхній кумир та як проводить свій час. Але фанатські акаунти іноді працюють за двох. За допомогою вірних шанувальників творчості бек-вокалістки, завжди можна дізнатися про неї дещо нове.

Так, нещодавно на одному з фан-акаунтів з’явилася нова світлина Таюне.

Вона постала у доволі незвичній локації, яка скоріш за все знаходиться за кордоном. Зірка одягла картузик і футболку з японським прапором та ієрогліфами, що підказує нам місцезнаходження знаменитості. Судячи з усього, у подорож вона відправилася без Олега, в компанії іншої людини. Та на превеликий жаль, невідомо з ким саме.

Нагадуємо, що Таїсія Сватко (Квітка Таюне) вважається таємною дружиною Олега Винника. Про сімейний статус обох знаменитостей дізналися журналісти ТСН, які навідалися до рідного села Олега і дізналися в односельчан, що партнери по сцені давно одружені. Вони разом приїжджають до села, копають картоплю та ходять до магазину. Мовляв, весілля зіграли ще за студентських часів.

Подейкують, що саме у студентські роки Таюне та Олег познайомилися. Пізніше пара перебралася до Німеччини, де Олег працював спочатку гувернером, а потім став зіркою театру. Саме там виховувався їхній спільний син Юліан.

Схожі статті