Олександр Педан заявив на всю країну про свій біль: ведучого пограбували і забрали найціннішу для нього річ

Олександр Педан дуже засмутився через свою втрату.

Олександр Педан — дуже спортивний чоловік. Телеведучий завжди намагається тримати себе у формі і займається різноманітними видами спорту. Своїми найхвилюючими враженнями він завжди ділиться на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram разом з підписниками, які з великим задоволенням підтримують атмосферу здорового образу життя.

Вкрали найцінніше

Не так давно на сторінці телеведучого у розділі stories з’явилася публікація, у якій Олександр розповів про те, що його пограбували вночі. Чоловік повернувся на свою дачу, а його велосипед знаходився біля паркану. Сталося так, що вночі хтось переліз через паркан, забрав транспорт і вдало поїхав додому. Цей велосипед був дуже цінний для знаменитості, який постійно хизувався ним в соціальних мережах і ніколи не розставався з ним надовго.

Скріншоти сторінки відомого українського телеведучого Олександр Педана.

“У мене біль! Вкрали велосипед на дачі. А хто, як не ви, знаєте, як я обожнюю велік. Хтось заліз через паркан, вкрали мій улюблений велосипед. Чесно не знаю, що робити: поліція або шукати на якихось сайтах? ” – зазначив телеведучий в ролику.

Варто відмітити, що користувачі мережі одразу ж почали давати різноманітні поради телеведучому, як повернути втрачене. Олександр не забарився та подякував небайдужу аудиторію. До речі, останнім часом телеведучий як ніколи часто ділиться фотографіями разом з дітьми. На них видно, як наприклад, його старша донька вже перетворилася на юну прекрасну леді.

Сподіваємося, що Олександрові вдасться віднайти свій втрачений транспорт.

Схожі статті