Влад Яма вперше показав свою маму: як виглядає найрідніша жінка хореографа, яка не приймала сина лисим

Суворий суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма показав свою маму і зворушливо привітав її з днем ​​народження.

Влад Яма – відомий український хореограф, якого, здається, впізнають навіть далекі від шоу-бізнесу люди. Він знімається в багатьох проектах на центральних телеканалах, а його авторитетне судження визнає вся країна. І це при тому, що герой статті випадково став танцюристом.

Народився Влад в родині вчителів Любові Миколаївни та Миколи Петровича в Запоріжжі. Одного разу він випадково потрапив на чемпіонат з бальних танців, і видовище так захопило хлопчика, що він відмовлявся йти із зали. Згодом батьки віддали сина в танцювальний колектив. З того самого моменту і почалася професійна кар’єра Ями.

Влад Яма і Наталія Могилевська в першому сезоні "Танців з зірками"
Влад Яма і Наталія Могилевська в першому сезоні Танців з зірками

Після однієї серйозної розмови з батьком ще юний Влад задумався про майбутнє:

“Якось раз тато сказав мені: “Май на увазі, що танцями ти повинен будеш прогодувати себе, свою сім’ю і дітей. Зможеш – тоді вперед”. І тоді я вирішив, що треба переїжджати до Києва”.

Мама дуже боялася відпускати сина, адже знала, що столиця його змінить. Вона мала рацію – насамперед Яма поголив голову налисо. Причому цього жігка не могла довгий час йому пробачити, хоча таким було не його особисте бажання, а вимога керівника балету.

Влад Яма в молодості
Влад Яма в молодості

Підготувати Любов Миколаївну до нового іміджу Влад намагався поступово. Спочатку він говорив, що підстригся коротше, потім – що ще коротше. Ось що змусило змиритися маму з лисиною хореографа:

“Якось батько прийшов з перукарні і розповів, що поруч з ним сів хлопчик, який попросив зачіску під Влада Яму”.

Влад Яма з батьками
Влад Яма з батьками

Зараз в Інстаграмі танцюриста часто з’являються сімейні фото, в тому числі і з батьками. А на цей раз герой статті опублікував зворушливий кадр свого сина Леона з бабусею-іменинницею:

“Мамуся, з днем ​​народження! Ми тебе любимо так само сильно, як обіймає Леон! Посміхайся, готуй вкусняшки і нехай не болять коліна! І на море поїдемо обов’язково!”, – привітав маму Влад.

Коментатори приєдналися до поздоровлень, а також відзначили, що у Ями прекрасна сім’я.

Схожі статті