Похорон Володимира Меньшова: з’явилися перші фото з церемонії прощання. Хто провів режисера в останню путь?

Похорон Володимира Меньшова відбувається у Будинку кіно в Москві.

Радянський і російський режисер Володимир Меньшов, який помер від 5 липня, буде похований на Новодівичому кладовищі в Москві сьогодні. Володимир Меньшов спочине поруч з відомим актором Василем Лановим, померлим в січні цього року.

Великий метр помер від наслідків вірусу. Дружина Меньшова, актриса Віра Алентова, кілька днів тому також була госпіталізована з ковідом. Але жінці дозволили бути присутньою на прощанні з чоловіком, яке відбулося 8 липня в московському Будинку кіно.

Похорон Володимира Меньшова

Фото з церемонії прощання з Володимира Меньшова у Будинку кіно.

Біля входу зранку зібралися десятки людей. Присутні несуть режисерові оберемки квітів. Закриту труну з тілом Володимира Меньшова встановили на сцені. Позаду нього десятки вінків, а на екрані транслюються архівні кадри. Поруч із труною сидить родина режисера – дочка Юлія Меньшова з чоловіком Ігорем Гордіним і вдова Віра Алентова.

Віра Алентова та Юлія Меньшова на похороні Володимира Меньшова.

Актриса два тижні пробула в лікарні і сильно ослабла через хворобу, однак вона намагається добре триматися біля труни чоловіка.

Алентова приймає співчуття у зв’язку з кончиною чоловіка. Актриса ледь помітно плаче, іноді піднімаючи голову, і дивиться вгору, намагаючись тримати спину прямо. Дочка Меньшова при цьому сидить з опущеною головою.

Фото з похорон Володимира Меньшова.

За кілька годин до початку церемонії прощання з Володимиром Меньшовим його донька звернулася до підписників в Інстаграм, зробивши одразу кілька важливих заяв. По-перше, Юлія Меньшова розвіяла чутки про стан своєї матері Віри Алентової, яка нібито потрапила в реанімацію, дізнавшись про смерть коханого чоловіка. А по-друге, попросила журналістів увійти в її становище та не просити коментарів.

Екслюзивне фото з поховання. Зроблене кореспондентом редакції МК.RU

Коли актора ховали на Новодівичому кладовищі також були присутні вдова Меньшова і її їхня донька. Коли труну з тілом режисера почали опускати, Віра Алентова закрила обличчя тремтячими руками, а Юлія перехрестила труну з батьком. Потім присутні кинули в могилу по жмені землі.

Схожі статті