Діана Гурцька, Євгенія Власова та ще 3 зірки, яким помилково діагностували рак: “Кінець був близько”

Лікарська помилка може дорого обійтися. Жертвами неправильних рішень можуть стати навіть зірки.

Діагноз “онкологія” для багатьох звучить, як вирок. Уявіть, яке полегшення отримує людина, яка чує у клініці, що насправді з її здоров’ям все гаразд. Редакція “Сенсація” дізналася про зірок, яким помилково поставили страшний діагноз. Деяким навіть довелося пройти курс хіміотерапії.

Євгенія Власова

Зірка у 2010 році розпочала нелегкий шлях операцій та боротьби з хворобою. Лікарі цілим консиліумом призначили їй тяжку хіміотерапію. Та, на щастя, онкології у Євгенії не було, а свій досвід вона і не хоче згадувати.

Євгенія Власова
Євгенія Власова

Надія Кадишева

Співачці двічі ставили діагноз “рак” і всі два рази лікарі помилялися.

“Мені хотілося лягти, закрити очі і тихо померти. Я була впевнена, що кінець близький, подумки попрощалася з Сашею, Грошей, зі сценою”, – згадує Кадишева в інтерв’ю виданню “Домашний очаг”

Надія Кадишева
Надія Кадишева

Діана Гурцька

Немало випробувань випало на долю Діани. Співачка, яка слабо бачить, у молодому віці дізналася, що у неї рак матки. Все, про що думала тоді артистка, як лишиться її син без матері. На щастя, лікарі помилилися.

Діана Гурцька

Володимир Долінський

Заслуженому артисту після здачі аналізів діагностували рак простати. Чоловік зневірився та почав навіть готуватися до смерті. Згодом виявилося, що лікарі помилилися.

Володимир Долінський

Келлі Кларксон

Не тільки вітчизняні, а й закордонні лікарі можуть помилятися. Артистка Келлі Кларксон розповіла про своє горе прямо на церемонії “Греммі” у 2006 році. Коли поїхала в лікарню, виявилося, що її аналізи просто переплутали. Онкології не було.

Келлі Кларксон

 

 

Схожі статті