Потап вперше показав своїх батьків: що відомо про свекрів Насті Каменських, які мріють про онуків (ФОТО)

Відомий український продюсер і музикант Потап рідко показує своїх батьків, але іноді це все ж таки трапляється. Як же виглядають свекри Насті Каменських?

Потап – корінний киянин, який народився в сім’ї спортсменки Людмили Анатоліївни та військового Андрія Олексійовича. Вони привчили сина до дисципліни, що і зробило його цілеспрямованим чоловіком з твердим характером.

Мама Потапа є володаркою титулу чемпіонки світу з підводного плавання, сам же артист в юності теж досяг певних спортивних успіхів. Він з дитинства займався плаванням, пізніше – водним поло, в цій же дисципліні він отримав звання майстра спорту. Крім того, у Потапенко є диплом вчителя фізкультури, але своє життя він, як відомо, пов’язав з музикою.

Потап з батьками
Потап з батьками

Ще будучи підлітком Олексій записав свої перші пісні, хоча батьки вважали його захоплення несерйозним. Проте, син зумів їм довести, що це його справжнє покликання, і вони були не праві – тепер Потап є одним з найавторитетніших облич українського шоу-бізнесу.

Що стосується батька репера, то саме на його честь артист назвав власного сина від Ірини Горової. До речі, нову обраницю Потапа батьки прийняли у родину тепло. По-перше, з Іриною вони розійшлися обопільно і мирно, зберігши теплі відносини. По-друге, Настя Каменських дуже любить чоловіка і щодня робить його щасливим, як і він її. А що для батьків може бути важливіше, ніж щастя рідної дитини?

Потап з батьком та сином
Потап з батьком та сином

Онуків же від другого шлюбу знаменитого сина Людмила Анатоліївна та Андрій Олексійович поки не дочекалися. Втім, їх невістці регулярно приписують вагітність в мережі. Редакція “Сенсації” теж примірила вагітний живіт на Каменських.

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

А з історією кохання Потапа і Насті знайомтеся в наступному відео:

Схожі статті