Чому Наталія Сумська не влаштує свою дорослу дочку у театр чи кіно, аби її більше не довелося забезпечувати

Відома українська акторка Наталія Сумська не тільки виросла в творчій родині, а й створила свою власну – таку ж творчу.

Наталія Сумська щаслива в шлюбі з актором Анатолієм Хостікоєвим вже більше 20 років, у пари є дорослий син В’ячеслав, який активно розвиває кар’єру в театрі і кіно. Але це заміжжя, як і дитина для героїні нашої сьогоднішньої статті – другі.

Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв з сином
Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв з сином

Її першим чоловіком був кінооператор Ігор Мамай. У пари народилася дочка Дарина, що стала естрадною співачкою в ансамблі прикордонних військ. Сама Наталя вважає, що її спадкоємиця була головною зірочкою колективу, однак це вже давно в минулому. Справа в тому, що Дарина пішла зі сцени, коли вийшла заміж і народила дочку.

Наталія Сумська з донькою (праворуч)
Наталія Сумська з донькою (праворуч)

Продовжувати власний творчий шлях жінка не поспішала і після декрету – тоді її забезпечував чоловік. Втім, у їх сімейне щастя втрутилася доля – три роки тому Дарина овдовіла. Тепер Наталії Сумській доводиться самотужки утримувати дорослу дочку і онучку, про що вона, скриплячи серцем, розповіла в інтерв’ю програмі “Зірковий шлях”.

За словами акторки, спадкоємиця просто живе на цьому світі і в усьому покладається на знамениту матір.

Наталія Сумська в програмі Зірковий шлях
Наталія Сумська в програмі Зірковий шлях
Дочка Наталії Сумської Дарина
Дочка Наталії Сумської Дарина

Не дивлячись на свої можливості, Сумська не поспішає влаштовувати кар’єру доньки, оскільки вона, як і її нині покійний батько, не прагне до роботи, а чекає, що хтось інший надасть їй можливість, як каже Наталія.

Звичайно, материнське серце – не камінь, тому артистка змирилася з таким станом справ, але сподівається, що рано чи пізно Дарина все ж таки повернеться до колишнього життя і не буде губити свій талант.

Схожі статті