Розлучений Святослав Вакарчук проводить час у компанії нової молодої дівчини: нова пасія чи колега?

Святослав Вакарчук цього року розвівся за своєю дружиною Лялєю Фонарьовою. Та зірку української музики вже побачили у компанії молодиці.

Місяць тому відомий український музикант Святослав Вакарчук заявив про те, що не збирається більше жити разом зі своєю дружиною Лялєю Фонарьовою. 20 років пара була разом. Про розрив говорив мало. Роки назвав щасливими та насиченими. Причини розлучення так і не сказав.

Святослав Вакарчук розлучається з Лялею Фонарьовою
Святослав Вакарчук розлучився з Лялею Фонарьовою

Цікаво, що до доньки Лялі від першого шлюбу Святослав ставився, як до рідної. Тим не менш, часи такого родинного життя закінчилися.

Програма “Викриття” показала, що зараз у Вакарчука – активне творче життя, але не без дівчат.

Сюжет вказує на те, що зараз дуже тісно співпрацює з молодою співачкою Віталіною Мусієнко. Вона була у команді Вакарчука у вокальному шоу “Голос країни”. Зараз Віталіна разом з музикантом їздить у турі його нового музичного проєкту “Оранжерея”.

Святослав Вакарчук з Віталіною Мусієнко

Втім, жоден з артистів не підтвердив правдивості свого зв’язку.

Чому Святослава Вакарчука підозрюють у романі з Христиною Соловій?

Співачка брала участь у шоу “Голос країни”, де тренером був саме Святослав. Дівчина фанатіла від музиканта і не бачила нікого, з ким би могла співпрацювати на проекті.

Згодом артист почав працювати продюсером першого альбому Христини. Він також настоював, аби співачка переїхала до столиці. Дівчина ж наголошує, що стосунки були лише робочими, а Вакарчук не хоче навіть підіймати цю тему. Зараз, за словами Христини, вони навіть рідко бачаться.

Схожі статті