Юрій Горбунов розповів в інтерв’ю про свою другу дитину: Катя Осадча подарувала шоумену справжнє диво

Юрій Горбунов дуже скоро стане вдруге батьком. У програмі "Зе інтерв'юер" артист розповів про пологи,

У травні стало відомо, що Катя Осадча вагітна. Зірку розкрили під час зйомок інтерв’ю у Туреччині. Говорила про майбутню дитину мало, лише зізналася, що скоро стане мамою. Тепер в інтерв’ю Анатолію Анатолічу Юрій Горбунов привідкрив завісу у своє батьківство та розкрив головний секрет, розповівши про третю дитину.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Юрій Горбунов розповів про своє життя у ютуб-програмі “Зе інтерв’юер”. Інтерв’ю вийшло компліментарним, адже, як на початку заявив ведучий Анатолій Анатоліч, він сам рівнявся на артиста.

Не могли обійти теми третіх пологів Каті Осадчої. Юрій поділився своїми спостереженнями. Зараз весь свій вільний час він присвячує маленькому сину Івану. Шоумен зізнався, що все життя чекав на сина.

Юрій Горбунов

Пологи були партнерськими. Народжувала Івана Катя у лікарні, де дозволили її супроводжувати чоловіку. Коли її повезли приводити в порядок, немовля залишилося з татом. У спеціальній кімнаті згодом Юрію дозволили навіть заколисати дитину. Чоловік розповідає, що коли хлопчик заснув прямо на ньому, він розридався від емоцій.

Щодо своєї майбутньої дитини, артист зазначив, що також з нетерпінням чекає на малюка, але дуже хвилюється, як поставиться до немовляти підрослий Іван і запитав поради у багатодітного Анатолія.

Спитав Юрій про виховання доньок. Раніше шоумен вже натякав, що з Катею вони дуже хотіли народити доньку та плідно працювали над цим.

Схожі статті