Кому Анна Богдан зобов’язана всім, що має? Крім Михайла Заливако і екс-чоловіка є ще один благодійник

Анна Богдан розповіла дуже цікаву деталь про своє життя.

Анно Богдан не тільки дуже приваблива жінка, вона й успішна у сфері, в якій працює. Дівчина зайнята у галузі туризму і працює турагентом. До цього дня вона не наважувалася розповідати, як саме влаштувалася до фірми. Але коли є необхідність створювати контент для власного блогу в Instagram, доводиться розповідати усе, що прийде га думку.

Як Анна Богдан стала турагентом?

Скріншоти сторінки Анни Богдан.

Виявляється, Анна зовсім не селфмейд жінка і змогла закріпитися в цій індустрії завдяки протекції. За словами дівчини, їй допоміг чоловік, який продавав її путівки. Благодійника звуть Денис, і зараз з Анною їх пов’язують доволі близькі стосунки.

“Коли я закінчила університет, хлопець від которого я літала, подорожувала… Денис, з яким я зараз дружу. Він мій найкращий друг, мій колега. Денис запропонував мені працювати. Сказав: “Аня, мені здається, що в тебе дуже добре вийде”. Тому він мене навчав, я до нього ходила, він мені розповідав, які найкращі готелі”, – позповіла дівчина у розділі stories.

Варто відмітити, що Анна більш за все обожнює подорожувати. Можна сказати, що це її хобі. У цьому плані Михайлу Заливако дуже пощастило — обраниця знає найкращі готелі та де взяти дешевші квитки. Тож не дивно, що за короткий проміжок часу зіркова пара встигла вже декілька разів побувати за кордоном разом.

Нагадуємо, що не так давно Анну цькували через те, що вона приховала той факт, що є колишньою дружиною депутата Андрія Богдана. Глядачі були впевнені, що участь дівчини була проплаченою екс-чоловіком. Втім, звинувачення не підтвердилися.

Схожі статті