Екс-дружина Віктора Павліка поділилася зворушливим фото, який зробив її покійний син Павло: “Три роки тому”

Лариса Созаєва, екс-дружина Віктора Павліка, досі публікує на особистій сторінці у Фейсбуці публікації, присвячені єдиному сину.

7 серпня 2020 року всі прихильники Віктора Павліка дізналися про те, що в живих не стало його молодшого сина Павла. 21-річний юнак тривалий час боровся з хворобою. Він пережив хіміотерапію, тривалі дні у лікарні.

Павло Павлік з батьком
Павло Павлік з батьком

Для Віктора ця утрата стала дуже важкою. Він присвятив Павлу пісню. Та найважче було матері хлопця. Вона не тільки лишилася сина, а й стала розлученою жінкою. Якщо про екс-обранця Лариса навіть не згадує, то дитині присвячує публікації.

Павло Павлік з батьками
Павло Павлік з батьками

Нещодавно дружина колишньої зірки показала світлину, яку зробив її померлий син. На фото вона позує на курорті. Виглядає дуже життєствердно.

Три года назад мой сын сделал это фото. Оно мое любимое и символичное, как и текст! Уныние грех! Радость и надежда- наше оружие для преодоления боли и страданий.

Опубликовано Лорой Созаевой Среда, 7 июля 2021 г.

“Три роки тому мій син зробив це фото. Воно моє улюблене і символічне, як і текст! Зневіра гріх! Радість і надія – наша зброя для подолання болю і страждань”, – написала Лариса Созаєва.

Жінка ніколи не приховує своїх почуттів щодо своєї втрати. 7 серпня минулого року Лариса показала відеоролик з рідкісними кадрами життя своєї дитини. Созаєва емоційно написала, що Господь забрав її янгола.

Забрал Господь моего ангела!

Опубликовано Лорой Созаевой Четверг, 6 августа 2020 г.

Переживала навіть Катерина Репяхова. Дівчина повідомила сумну новину у соціальних мережах. Сам же Віктор кожної неділі відвідує могилу хлопця. Артист розповідав неодноразово, що відчуває присутність дитини. Вважає співак Павла своїм особистим янголом-охоронцем.

Та доля усміхнулася родині зірки – Катерина Репяхова цього року подарувала йому маленького сина.

Схожі статті