Вєрка Сердючка поскаржилася на погане самопочуття під час виступу на Atlas Weekend: здоров’я Данилко здає

Вєрка Сердючка запалила сцену музичного фестивалю Atlas Weekend 2021, але в той же час стривожила фанатів скаргами на самопочуття.

З 5 по 11 липня в Україні проходить наймасштабніший музичний фестиваль Східної Європи Atlas Weekend, на якому виступили безліч зірок української естради, включаючи Настю Каменських, Тіну Кароль, Сергія Бабкіна, Надю Дорофєєву, Вову Дантеса і не тільки. У четвер, 8 липня цвяхом програми стала заводна Вєрка Сердючка, яка виконала такі популярні хіти, як “Все будет хорошо”, “Дольче Габбана”, “Dancing Lasha Tumbai” і багато інших.

Atlas Weekend 2021
Atlas Weekend 2021

На сцені Данилко з’явився після Валерія Меладзе. Разом зі своїм балетом і улюбленою “мамою” Інною Білоконь артист по-справжньому запалив публіку, хоча в кінці концерту вибачився перед фанатами і сказав, що погано себе почуває. Незважаючи на це, Сердючка змусила танцювати навіть найледачих глядачів.

Вєрка Сердючка на Atlas Weekend 2021
Вєрка Сердючка на Atlas Weekend 2021

Що відомо про проблеми зі здоров’ям Андрія Данилка

Кілька років тому співак проговорився в інтерв’ю про хворобу, через яку набирає зайву вагу. Пізніше його продюсер Юрій Нікітін сказав, що в порівнянні з ранніми депресіями Данилко, зараз він знаходиться в прекрасній формі.

Проте, Андрій останнім часом часто відвідує оздоровчі центри. Як виявилося, пов’язано це з проблемами зі сном – у зірки порушені циркадні ритми. Це вкрай негативно позначається на якості життя виконавця, проте він все одно продовжує радувати шанувальників і творити.

Андрій Данилко
Андрій Данилко

Більше подробиць про непросту долю Вєрки Сердючки, чия зірка вже довгі роки сяє на горизонті українського шоу-бізнесу, дивіться в наступному відео:

Схожі статті