Як виглядає дочка Ольги Сумької та Віталія Борисюка, яка живе в тіні старшої сестри Тоні: чорноброва красуня

Відома українська акторка Ольга Сумська мама двох прекрасних доньок, які пішли по її стопах і продовжили акторську династію сімейства.

Про старшу дочку Ольги Сумської відомо багато, адже вона вже встигла отримати кілька значущих ролей в кіно і засвітилася на великих екранах. Антоніна Паперна – успішна акторка російського кінематографа, яка, до того ж, неймовірно схожа на свою знамениту мати, про що регулярно пишуть шанувальники в мережі.

Ольга Сумська і Антоніна Паперна
Ольга Сумська і Антоніна Паперна

Втім, молодшою спадкоємицею Ольга теж може пишатися і, ймовірно, скоро український шоу-бізнес поповниться ще однією починаючою зіркою. У другому шлюбі Сумської з актором Віталієм Борисюком народилася дівчинка Аня. Вона успадкувала від батьків найкращі риси і виросла неймовірною красунею. Зараз дівчині 19, вона вчиться в університеті театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого та освоює акторську професію.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк з дочкою Анною
Ольга Сумська і Віталій Борисюк з дочкою Анною

Якщо у світ з батьками Анна виходила часто, то інтерв’ю почала давати зовсім недавно. Так, в програмі “Зірковий шлях” вона зізналася, що в школі була об’єктом глузувань і знущань, причому не тільки з боку однокласників, а й з боку вчителів.

Про все це Аня розповіла Ользі і Віталію лише після випуску, тому що не хотіла, щоб вони втручалися в ситуацію. На щастя, буллінг не зломив дівчинку, а навпаки дав їй поштовх для розвитку.

Ольга Сумська та Анна Борисюк
Ольга Сумська та Анна Борисюк

Сама Сумська описує молодшу дочку Анну так – вона володіє своєю особливою харизмою, але занадто самокритична, тому вони з Борисюком підтримують її у всіх починаннях:

“Я завжди їй кажу більше вірити в себе, щоб вона змогла підняти самооцінку”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.