Скільки разів до Ксенії Мішиної був одружений Олександр Еллерт: обранець холостячки частий гість у РАГСі

Олександр Еллет і Ксенія Мішина обіцяли своїм прихильникам весілля. Та, щось екс-холостячка ще не змінила свого прізвища.

Олександр Еллерт до участі у шоу “Холостячка” активно займався своєю медійною кар’єрою. Він засвітився у проекті “Ліга Сміху”, а до цього пробував себе у ролі ведучого. Неймовірна популярність прийшла до обранця Мішиної після участі у реаліті.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки

Тепер прихильники пари хочуть дізнатися навіть найдрібніші подробиці життя обох. Якщо Ксенія Мішина ще на самому початку одразу розповіла, чому не бажає говорити і показувати свого екс-коханого (через рукоприкладство і жорстоке ставлення), то Олександр неохоче ділиться минулим.

Все ж таки вдалося знайти певну інформацію про його колишню родину. І не одну.

Виявляється з першою дружиною майбутній артист познайомився ще за студентських років, коли жив у Донецьку. Дівчина народила коханому доньку. Назвали Елею. Та сімейне життя не задалося.

Перша дружина Олександра Еллерта разом з їхньою донькою Елею
Перша дружина Олександра Еллерта разом з їхньою донькою Елею

Другою обраницею, як не дивно стала подруга, з якою Олександр був знайомий багато років. Олеся, так звати цю екс-дружину, сама зробила хлопцю пропозицію. Весілля спершу відгуляли вдома, а потім полетіли у Сингапур. Церемонію в екзотичній країні організувала сама Жанна Бадоєва у шоу “Жанна пожени”.

Друга дружина Олександра Еллерта
Друга дружина Олександра Еллерта

Фінал цих стосунків ми вже знаємо, адже Олександр пішов на шоу “Холостячка”, адже йому давно приглянулася Ксенія Мішина. І не дарма. Що ж, будемо чекати, коли акторка вже порадує нас весільними фото.

 

Схожі статті