Найлегендарніші конфузи, які ставалися з Тіною Кароль на очах у тисячної аудиторії: поп-діва та її фіаско

Давайте згадаємо усі невдачі Тіни Кароль, над якими сміялася не тільки співачка, але й вся мережа.

Впала на сцені

Тіна Кароль виступає з сольною програмою на сцені.

Перші кілька номерів артистка, яка раніше була трохи травмована, просиділа на стільчику. Далі встала, почала танцювати і, не втримавши рівновагу, впала на підлогу. Після цього концерт обійшовся без накладок. Тіна співала в живу на протязі двох з половиною годин, а глядачі в цей час дарували їй квіти. Примітно, що на концерті було дуже багато молодих мам з маленькими дітьми.

Розтібнута сукня

Тіна Кароль, яка прикриває своє декольте через невдачу з сукнею.

Не так давно Тіна Кароль була ведучою у парі з Потапом. Під час одного з ефірів співачку підвела її сукня, яка ростібнулася і ледь не оголила її торс. Тіна спочатку за стрибнула під стіл і почала гучно сміятися, а потім, прикриваючись, показалася й операторам, не припиняючи дзвінко хохотати.

Випадкова нецензурна лексика

Скріншот відео за участі Тіни Кароль.

В одному зі своїх відео на платформі ТікТок, Тіна Кароль мала намір сказати слово “бойкот”, яке чисто випадково сплутала з іншим нецензурним і абсолютно новим словом. Фанати поп-діви не тільки вподобали це відео, але й поширили його в мережі наскільки це було можливо.

Загравання з дідусем

Тіна Кароль стоїть на одному коліні на корпоративі.

Тіні Кароль вдалося прославитися на всю мережу завдяки заграванням з дідусем під час виступу на весіллі. Співачка викликаюче поводилась з літнім чоловіком, торкалася його, а потім встала перед ним на одне коліно.

Обрізання

Цей казус стався не по вині Тіни. Катерина Осадча, яка тільки просувала програму “Світське житт вирішила поставити тільки-но народившій Кароль провокаційне питання стосовно обрізання її новонародженого сина. Артистка настільки розгубилася, що не могла придумати нічого кращого, ніж поцілувати журналістку у щоку та втікти.

Схожі статті