Двоповерховий маєток з панорамними вікнами та садом: Руслана Писанка влаштувала собі і чоловіку рай на землі

Руслана Писанка вперше показала свій будинок та садок. Усі деталі в статті.

Руслана Писанка — дуже колоритна та цікава жінка. Тому доволі дивно, що в неї довго не складалися стосунки з чоловіками. Вже будучи доволі зрілою жінкою, вона таки змогла знайти кохання в особі бізнесмена Ігоря Ісакова, з яким і побудувала абсолютно нове життя. Зараз зірка проживає з коханим чоловіком за містом. Подружжя побудувало для себе розкішний маєток, який гордо показує журналістам.

Маєток Руслани Писанки

Будинок знаменитості має два поверхи. Будівля виконана у класичному стилі з натяком на американський смак.

Будинок Руслани Писанки
Маєток Руслани Писанки та Ігоря Ісакова.

Завдяки панорамним вікнам зірка має можливість насолоджуватися пейзажами та світлими просторими кімнатами. На подвір’ї у них є міні-сад, де подружжя вирощує зелень та овочі.

Руслана Писанка разом з чоловіком вдома.

Варто відмітити, що до візиту журналістів пара добре підготувалася — газон був ідеально скошений, усі доріжки вичищені, а скло на вікнах виблискувало на сонці.

Будинок Руслани Писанки
Будинок Руслани Писанки та Ігоря Ісакова

У будинку пара проживає лише удвох. Руслана Писанка так і не змогла народити дитину, а син Ігоря Ісакова вже доросла людина, яка живе окремо. Сама Руслана не засмучується стосовно того, що не має нащадків: пояснює це тим, що життя може складатися по-різному і все необхідно приймати так, як воно є.

Якщо подивитися на зіркове подружжя зі сторони, можна сказати, що вони абсолютно щасливі, адже не забивають голову проблемами, слідкують за своїм здоров’ям і піклуються про своє сімейне гніздечко. Хто зна, може Руслана наважиться на всиновлення або еко? Однак, судячи зі слів зірки, їй комфортно і без спадкоємців.

Схожі статті