Настя Каменських розповіла, як знайомі підтримали обман Потапа: продюсер обвів дружину навколо пальця

Нещодавно Настя Каменських розповіла, яка неймовірна ситуація сталася з нею через Потапа.

Стосунки відомої співачки Насті Каменських та її коханого чоловіка, продюсера Потапа багатьом здаються абсолютно ідеальними. Та чи це насправді так? Нещодавно Настя розповіла про їхні відносини з Олексієм журналістам журналу “VIVA”.

Як Потап обвів Настю Каменських навколо пальця?

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Під час діалогу з журналістом Настя зізналася, що її відносини з Олексієм Потапенко кардинально відрізняються від тих, що були до нього. Співачка розповіла, що “юнацький максималізм зник і  приходить відчуття реальності”. Саме тому вони з продюсером намагаються завжди досягти компромісу.

Однак, романтичної сфери життя це не стосується. За словами артистки Потап так само як і раніше дуже романтичний. Нещодавно він зробив для неї неймовірний сюрприз: підмовив робітників студіі, де мала записуватися Каменських не казати їй про те, що інтерв’ю було скасовано, і чекав на неї там з подарунком.

Виявилося, що це була пісня, яка згодом стала натхненням для співачки написати ще одну. Приємний обман коханого вразив Настю, яка не припиняє дивуватися винахідливості Потапа.

Настя Каменських та Потап
Настя Каменських та Потап

Співачку такі “обмани” тільки радують. Можливо саме це їй було і потрібно усі ці роки. Нагадуємо, що у 2019 році стало відомо, що пара побралася у київському лісі. Новина стала справжньою сенсацією. До цього і Потап, і Настя активно заперечували можливість навіть флірту. Співаки стверджували, що терпіти одне одного не можуть і між ними постійно виникають конфлікти. Як виявилося пристрасті кипіли не через несумісність.

Схожі статті